navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Hrvatska pjevačica

Severina nakon što joj je sud vratio sina: Zahvaljujem svima na 28 dana ljubavi

Poznata hrvatska pjevačica Severina, oglasila se na Instagramu nakon što joj je sud u Splitu vratio sina.

Objavljeno: 21.02.2024. u 19:51
get url
text

- Ja sam kao vi. Naučio me život da se ljubav ljubavlju vraća. Tako je bilo i protekle četiri sedmice (od presude do presude). Stoga, zahvaljujem svima na nevjerovatnih 28 dana ljubavi i podrške kojom ste me obasipali. Nahranili ste me snagom koju sam usmjerila na sina. Ali i na pomoć drugima. Drugačijima. Svako ko je osjetio tugu, zna kako izgleda život s tugom.

Nažalost, spadam u takve i zato vas sve razumijem. Jedina pomoć koju možemo dati jedni drugima jeste podrška! Svakom čovjeku kojem je nanijeta nepravda, na kojeg gledaju drugačije, koji nema zaštitu. Javna, sad i odmah. Da bi bili dobro društvo, dobra država – svi građani moraju biti ravnopravni, jednaki pred zakonom, ali prije svega jednaki u srcima.

Sutra izlazi kampanja na koju sam izuzetno ponosna i koju sam snimala prije dvije sedmice, kad mi je baš bilo teško. Ali znala sam da moram. Riječ je o kampanji posvećenoj osobama na koje se ne gleda kao na "normalne", na "bolesnike u društvu", koji su teško prihvaćeni i od svoje okoline, a isti su kao i mi. A jedini "bolesnici našeg društva" su oni koji "drugačije" javno prokazuju, koji bi im oduzimali prava, jednakost… - napisala je Severina na Instagramu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)