navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Otvorila dušu

Victoria Beckham prekinula šutnju o Davidovim prevarama: To je bio najnesretniji period u mom životu

Victoria Beckham prvi put je progovorila o navodnoj nevjeri svoga supruga Davida Beckhama.  

Objavljeno: 04.10.2023. u 09:59
get url
text

VEZANI TEKST - Victoria Beckham tvrdi da nikad nije operirala nos: Sve je to samo konturiranje šminkom

-To je bilo najnesretnije razdoblje u mom životu - rekla je bivša članica grupe Spice Girls u novom Netflixovom dokumentarcu "Beckham", piše The Sun.

Modna dizajnerica, koja se udala za bivšeg sportaša u julu 1999., priznala je da je "zamjerila" Davidu nakon što je javno optužen za varanje. No, producentima dokumentarca priznala je da je "potisnula" traumu kako bi podržala suprugovu nogometnu karijeru.

Godine 2003. David se preselio u Španjolsku kako bi igrao za Real Madrid, dok je Victoria ostala u Velikoj Britaniji s njihovim sinovima Brooklynom i Romeom. Iako par ne imenuje žene u dokumentarnoj seriji, Rebecca Loos i Sarah Marbeck tvrdile su da su u to vrijeme imale aferu sa sada penzionisanim sportašem.

Beckhami su uvijek poricali navode o Davidovoj aferi dok je igrao za Real Madrid. No, sada su javno progovorili o tome kako su se borili da spase svoju vezu.

- Bio je to najteži period mog života jer sam imala osjećaj kao da je cijeli svijet protiv nas. A stvar je u tome da smo nas dvoje bili jedno protiv drugog, da budem potpuno iskrena - rekla je Victoria Beckham.

VEZANI TEKST- Victoria Beckham već 25 godina svaki dan jede isto jelo

- Kružile su neke užasne priče s kojima se bilo jako teško nositi. Bilo je to prvi put da smo Victoria i ja bili pod takvom vrstom pritiska u našem braku - dodao je David Beckham.

David je priznao i da mu se bilo teško prilagoditi španjolskom načinu života nakon što je napustio svoj Manchester United, a to što je Victoria ostala u Londonu bio je dodatan faktor njegove usamljenosti.

Par se nije ustručavao govoriti ni o traumi s paparazzima i koji su oni učinak mogli imati na njihovog prvorođenog sina Brooklyna. Victoria se također prisjetila i rođenja njezina trećeg sina Cruza 2005., a David nije bio prisutan na porodu jer je odrađivao fotosession s glamuroznim zvijezdama s A-liste poput Jennifer Lopez i Beyonce.