navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Spektakl

Zdravko Čolić "dočekao" za Travnik vezu i na stadionu Pirota okupio 10.000 ljudi

Spektakularnim koncertom Zdravka Čolića na stadionu Pirota u Travniku sinoć je završena druga po redu kulturno-zabavna i privredna manifestacija Dani dijaspore uz prisustvo 10.000 posjetilaca.

Objavljeno: 06.08.2023. u 11:02
get url
text

{$galerijaFotografija}

Koncert Zdravka Čolića u Travniku se s velikim nestrpljenjem iščekivao, a veliko interesovanje kako domaćih, tako i posjetilaca iz zemalja okruženja, kao i Travničana koji imaju adresu prebivališta u inostranstvu, uz snažnu emociju koja je sinoć vladala Pirotom, ali i u cijelom gradu, su zapravo potvrda da su ispunjena sva očekivanja.

Travnik je tokom cijele sedmice bio u znaku manifestacije Dani dijaspore, kojoj je, uz brojne kulturno-zabavne sadržaje, fokus bio na susretima potencijalnih investitora sa predstavnicima vlasti i domaćih privrednika.

- Prvi susreti dijaspore u Travniku, upriličeni prošle godine rezultirali su dobrim početnim koracima, a što je ove godine potvrđeno brojnijom posjetom svim kulturno-zabavnim događajima, kao i privrednim susretima na kojima je cilj izgraditi neke nove mostove kroz prezentaciju mogućnosti ulaganja u zemlju rođenja za sve one koji su iz različitih razloga bili prinuđeni napustiti Bosnu i Hercegovinu - saopćili su iz Općine Travnik.

čola2.jpg
1 od 5
left-arrowright-arrow