navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Društvene mreže

Ima 92 godine i redovno dolazi u teretanu: Izgleda fantastično, vitko i savršenog držanja

Objavljeno: 15.03.2024. u 09:49
get url
text
FOTO: Screenshot/TikTok - Dalyce
Korisnica TikToka, zaljubljenica u fitness, Dalyce Barnett Radtke, objavila je video svoje 92-godišnje mame, ispitujući je o njenom zdravom načinu života.
Starica je otkrila da i dalje vježba svaki dan i ima vrlo jednostavan režim ljepote koji njenoj koži daje mladenački sjaj. Njena rutina njege je začuđujuće jednostavna - to je sapun, voda za čišćenje i losion za lice.
Žena izgleda tako dobro da niko ne vjeruje da ima 92. Izgleda fantastično, vitko, zdravo i savršenog držanja. Dalyce je rekla da njena mama nema nikakvu posebnu tajnu i da je stvarno sretnica zbog svoje dobre genetike.
Starija žena je počela ići u teretanu u svojim šezdesetima, hrani se zdravo i zahvalna je na svakom novom danu.
- Nešto u meni daje mi do znanja da se osjećam bolje kada se krećem. Nisam išla u teretanu godinama i godinama - priznaje.
Njena rutina u teretani uključuje barem sat ipo, možda i malo više, vježbanja, tri do četiri puta sedmično. Malo vježba s loptom, malo istezanje, malo utezi, kardio na traci... I ne samo da njeno tijelo izgleda besprijekorno, nego i lice. Ne radi se o rasipanju i skupim kremama protiv starenja.
POVEZANO