navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
U ulozi domaćice

Bosanka Sanela Diana Jenkins glumi u novoj sezoni popularne američke serije

Sanela Diana Jenkins, jedna od najpoznatijih Bosanki u svijetu, biznismenka i humanitarka, te jedna od najutjecajnijih žena iz regije pridružit će se novoj sezoni Stvarne kućanice Beverly Hillsa.

Objavljeno: 21.12.2021. u 20:56
get url
text

Zajedno sa Dianom 12. sezoni se pridružuje i Sheree Zampino.

Glumit će zajedno sa kompletnom glumačkom postavom iz 11 sezone koju čine Kyle Richards, Lisa Rinna, Erika Jayne, Dorit Kemsley, Garcelle Beauvais, Sutton Stracke, Crystal Kung Minkoff i Kathy Hilton.

Kathy će zadržati svoj status "prijateljice", a Sheree, umjetnica, poduzetnica i bivša supruga Willa Smitha, pridružit će se u istom svojstvu.

Diana će biti kućanica puno radno vrijeme. Ova majka troje djece je osnivačica, predsjednica i izvršna direktorica lifestyle kompanije za piće Neuro Brands, kao i strastveni filantrop i aktivistica. Samo u proteklih 20 godina, Diana je uspostavila nekoliko programa i organizacija za zastupanje.

Dianu je također priznala Fondacija Elton John AIDS, a Haški institut za internacionalizaciju prava proglasio ju je jednom od "tri najveće svjetske inovacije u pravosuđu".

Kako je i sama nova domaćica rekla: "Ljudska prava su osnovno pravo i svi moramo učiniti sve što možemo da pomognemo onima kojima je potrebna".

Kao i Diana, Sheree je također vlasnica firme. Među brojnim brendovima koji postoje pod okriljem Sheree Elizabeth korporacije, nedavno je pokrenula liniju za njegu kože.

Ona je majka 29-godišnjeg sina Treya Smitha kojeg je dobila u braku sa Willom Smithom. Njih dvoje su se vjenčali 1992. ali su se razveli tri godine kasnije. Danas je Sheree blizak ne samo sa Willom, već i sa njegovom suprugom Jadom Pinkett Smith.

Nema na vidiku datuma premijere 12. sezone serije, a za to vrijeme nekoliko članova glumačke ekipe dospjelo je na naslovnice u posljednjih nekoliko mjeseci, piše Eonline.com.