navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Osoblje otkrilo

Donald Trump svaki dan jede isti ručak, a čine ga koktel od škampi, dobro pečeni odrezak i krompirići

Bivši američki predsjednik Donald Trump poznat je po strogim pravilima vezanim za svaki aspekt svog života, a nedavno je otkriveno da je izuzetno specifičan i kada su hrana i piće u pitanju.

Objavljeno: 22.02.2021. u 10:48
get url
text

Zaposlenici hotela Trump International u Washingtonu, u kojem Donald, Melania i Trumpova djeca često ručaju, otkrili su da nije nimalo lako ugoditi biznismenu i političaru koji se, između ostalog, panično boji bakterija.

Čim bi Trump sjeo za sto (uvijek isti, pod brojem 72), konobar bi mu diskretno pružio mini flašicu dezinficijensa Purell, a zatim bi "započeo ples".

- Donald Trump pije isključivo dijetnu coca-colu - otkrio je za portal Washingtonian zaposlenik hotela, a svaki put osoblje ga pita - želi li sok s ledom ili bez.

- Bez obzira na odgovor, besprijekorno čisti pladnjevi s obje opcije moraju biti spremni, a kad se Trump odluči, radnik hotela kreće u propisani postupak od sedam koraka posluživanja coca-cole.

Kako se Trump panično boji bakterija, osoba koja ga poslužuje otvarač za flaše smije držati na donjoj trećini, baš kao i flašu napitka koju drži u drugoj ruci.

Na kraju posluživanja, napitak se Trumpu poslužuje isključivo s - desne strane.

Hlače nisu zabranjene, otkriva zaposlenik hotela, no žene koje rade blizu Trumpa dobro poznaju nepisano pravilo da su najpoželjnije suknje i haljine.

Bivša menadžerica jednog njegovog hotela izjavila je kako se uvijek trudila odijevati poput voditeljica kanala FOX News.

Sedamedesetčetverogodišnji poduzetnik svaki dan jede isti ručak, a čine ga koktel od škapi, dobro pečeni odrezak i krompirići te mini pecivo.

Za desert bi ponekad pojeo pitu od jabuke ili čokoladnu tortu.

No, ni posluživanje ručka nije tako jednostavno.

Peciva koja Amerikanci zovu „popovers“, na Trumpov sto moraju stići za tačno dvije minute od izlaska iz rerne, bez iznimke.

Uz odrezak, pred Trumpovim očima otvara se mini flašica Heinz ketchupa, kako bi čuo zvuk "pop" i znao da nije ranije otvarana. Začini i jestivi ukrasi ne dolaze u obzir.
Melania Trump jednom je vratila jelo jer je chef njeno meso "ukrasio" peršunom, prisjećaju se zaposlenici.

Izvor koji se raspričao o Trumpovim navikama tvrdi da se osoblje još uvijek živo sjeća "Steakgatea", kad se Trump naljutio jer je njegov gost dobio malo veći odrezak od njega.