Pobjednica prve srbijanskog reality showa "Zadruga" Kija Kockar u posljednje vrijeme ne odvaja se od gradonačelnika Banja Luke Draška Stanivukovića, piše Punk.rs, koji je kao dokaz objavio i ekskluzivni videosnimak.

Stanivuković i Kockar se, prema pisanju ovog medija, već neko vrijeme prate na Instagramu, gdje jedno drugom lajkuju fotografije, a navodno su svoj zagonetni odnos digli na "viši nivo", čim vrijeme zajedno provode i na Crnogorskom primorju. Kija i ovaj mladi političar, koji ima svega 28 godina, uhvaćeni su u mjestu Baošići, u blizini jednog poznatog hotela.

Prema pisanju Pink.rs, njih dvoje su se zajedno kupali u moru, a potom je Stanivuković riješio da rijaliti zvijezdi priredi još veći i intenzivniji užitak, te se popeo na skuter kako bi sve pripremio za brzu vožnju Jadranom.

Kija je za to vrijeme plivala, dok se gradonačelnik Banja Luke šepurio u šocu za kupanje, piše Pink.rs. Čim joj je mlađahni Draško dao znak, Kija se popela na skuter, stavila sigurnosni prsluk i čvrsto ga zagrlila oko struka, a zatim se sa njim odvezla u nepoznatom pravcu.

Sve ovo zabilježeno je na snimcima u čiji posjed je došla redakcija Pink.rs, a da li je riječ o nekoj tajnoj vezi i ima li među njima nečeg više od prijateljstva, ostaje da se sazna.

Pogledajte snimak:

Poslije objave snimka, Kockar se brže-bolje oglasila za medije i rekla da su ona i gradonačelnik Banje Luke "samo prijatelji" i istaknula da ga na Instagramu ne prati, dok Pink.rs navodi da imaju foto dokaze da je bila među njegovim pratiocima samo koji sat ranije.

Izvor: Pink.rs