navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Humanitarna emisija

Džanan Musa i Haris Dubica sa prijateljima skupili više od 32.000 KM

U toku humanitarne emisije "Kuća puna pjesme", koja je emitirana na Hayat TV-u, a koju su inicirali naš NBA igrač Džanan Musa i reditelj Haris Dubica, prikupljeno je 32.062 KM saopštili su iz udruženja Pomozi.ba.

Objavljeno: 14.04.2020. u 11:30
get url
text

- Sve što bude prikupljeno ide za pomoć zdravstvenim institucijama u BiH tokom pandemije koronavirusa. U narednim satima očekujemo uplate donatora koji su u emisiji obećali podršku. Srce nam je ogromno, jer smo ponovo pokazali da smo dobri ljudi i da u najtežim trenucima znamo da budemo najhumaniji i najsolidarniji. Hvala svima koji su se odazvali i dali podršku akciji, a također i producentu i reditelju muzičkih spotova Harisu Dubici i košarkašu Džananu Musi što su nas izabrali za partnera i prijatelja. Oni koji sinoć nisu bili u prilici, a to žele, novac za ovu akciju mogu donirati do kraja ove sedmice (nedjelja, 19. april, do 20 sati) putem broja 17007, kojim se doniraju 2 KM, online uplatama na stranici Pomozi.ba ili putem naših standardnih računa – poručili su iz udruženja Pomozi.ba.

U ovom jedinstvenom projektu učestvovali su Miralem Pjanić, Halid Bešlić, Dženan Lončarević, Amel Tuka, Izet Hajrović, Tarik Filipović, Slađana Mandić, Enes Begović, Zvjezdan Misimović...