navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Prirodni izgled

Frizerka slavnih dama otkrila pet frizura koje će dominirati u ovoj godini

Prošlu godinu obilježila je pandemija koronavirusa, ali neki modni i beauty trendovi koji su se izrodili proteklih mjeseci.

Objavljeno: 08.01.2021. u 08:11
get url
text

Sve više žena bira ležernu odjeću i ne prati strogo modne trendove, a zahvaljujući karantinu veliki broj žena prigrlio je sijede kose ili se vratio prirodnoj boji, a svjedočili smo i pomami za izrastkom koji je odjednom postao "in".

A što će biti moderno u narednim mjesecima, kada je kosa u pitanju, otkrila je frizerka slavnih Jen Atkin, koja je zaslužna za frizure brojnih zvijezda poput sestara iz klana Kardashian -Jenner i Chrissy Teigen.

Atkin je za glamourmagazine otkrila kako ćemo u mjesecima pred nama težiti prirodnom izgledu, ali i eksperimentirati s nekim novim stilovima i bojama.

Ovo je pet najpoželjnijih frizura koje će obilježiti 2021. Godinu po izboru Jen Atkin:

Pletenice

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by la (@holy.hippy)

Ove godine vratit ćemo se u djetinjstvo i frizere češće tražiti da nam isprepletu pletenice, baš kao što su nam to nekada radile naše mame. Osim što izgledaju cool, pletenice su i jednostavan način za postizanje valova bez toplinskog tretiranja kose. Jedan dan nosite pletenice, a drugi kosu raspletite i postignite ležerni morski look.

Nakit u kosi

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KRISTIN ESS (AND LOTS OF DOGS) (@kristin_ess)

Nakit u kosi sve je popularniji odabir žena diljem svijeta. To je domišljat način da uz pomoć predimenzioniranih šnala kosu drugi ili treći dan nakon pranja pokupite i tako prikrijete masne pramenove. Modni dodaci za kosu ukrašeni perlama, biserima i cirkonima stajlingu će dati dozu glamura i elegancije bez previše truda, pa su ova "pomagala" idealna ako imate sastanak s kolegama putem video poziva.

Colorblock frizure

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Erin Murphy (@erinm_hair)

Na pragu s 20. u 21. stoljeće bile su popularne colorblock frizure. Kosa u dvije ili više boja po uzoru na Christinu Aguileru bila je potpuno normalna stvar tada. Posljednjih godina to nam se činilo nezamislivo ponoviti, no Jen Atkin otkriva kako ovaj beauty trend ponovno proživljava svojih pet minuta slave.

Zavjesa-šiške

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamie Newhouse (@jamienew)

Osim dorađene verzije frizure "the shag" po uzoru na Davida Bowieja, koju su u 70-im godinama prošlog stoljeća nosile sve vodeće rock zvijezde, u narednim mjesecima najpoželjnije bit će takozvane zavjesa-šiške. Ova frizura će, prema riječima beauty stručnjaka, kao i Jen Atkin, biti najpopularnija u 2021. godini.

Prirodna boja kose

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Imaan Hammam (@imaanhammam)

Sve više žena se tokom boravka u karantinu vratilo svojim korijenima - doslovno rečeno. Prirodna boja kose u većini slučajeva najbolje pristaje vašoj puti, pa nema boljeg izbora od toga. Osim toga, lakše je održavati boju koja je slična vašoj prirodnoj boji jer će izrastak u tom slučaju biti jedva vidljiv.