navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Prvi put

Irina Shayk o teškom djetinjstvu: Slavna manekenka progovorila o siromaštvu i pljačkama

Najnoviji intervju sa Irinom Shayk bio je nevjerovatno otkriće njenim fanovima.

Objavljeno: 20.03.2020. u 14:23
get url
text

U martovskom broju Vogue-a, 34-godišnja manekenka otkrila je istinu o svom teškom djetinjstvu i mnogim drugim stvarima koje jedva da je iko očekivao od nje.

Irina je izgubila oca kada je imala 14 godina. Kazala je kako ju je njena prva posjeta New Yorku odvela do "krompira u supermarketu" jer nije navikla da takve namirnice može kupiti.

- Zato što smo sami uzgajali povrće, pa smo zimi imali krompir, mrkvu i sve što nam je bilo potrebno za preživljavanje – dodala je.

Kaže kako se neko vrijeme osjećala kao "glava porodice", pa je zato govorila da je muškarac u tijelu žene. Međutim, tada je, kako je navela, "izrasla iz toga i počela normalno da se odnosi prema sebi".

Preokret u njenom životu bile su teške 90-te godine prošlog stoljeća. Tada je njena porodica bila opljačkana, a Irina je bila svjedok tih događaja:

- Kad sam imala šest godina, opljačkali su nas. Otvorila sam vrata i naletjela na tri maskirana muškarca od kojih je jedan držao pištolj na mojoj glavi. Ispostavilo se da ih je poslao najbolji prijatelj mog oca.

Možda zato nemam puno prijatelja, teško mi je da vjerujem ljudima. Ranije nisam razgovarala o ovoj temi – iznijela je.

Priznala je da joj je teško da igra tri uloge istovremeno - samohranu majku, radnu ženu i hranitelja svoje porodice.

- Želim da moja kćerka zna da njena majka ima posao u svom životu, jer želim da odgajam snažnu ženu. Pokloni i hrana ne dolaze niotkuda - priznaje manekenka.

Život nakon raskida sa Bradleyjom Cooperom, dobio je potpuno nove prilike za manekenku.

Irina kaže da joj ide dobro i naglašava da je zaista sretna.