navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Trumpova kćerka

Ivankina prijateljica iz djetinjstva otkrila užasne detalje o njoj: "Ne zanimaju me siromasi"

Donaldova kćerka Ivanka Trump (39) po mnogima je najsličnija ocu, pa možda i ne čudi nedostatak bilo kakve empatije, koji kroz život pokazuje.

Objavljeno: 20.11.2020. u 10:20
get url
text

U tekstu koji je objavio Vanity Fair, novinarka Lysandra Ohrstrom, koja je bila djeveruša na Ivankinom vjenčanju i nekada njena najbolja prijateljica, opisala je kako je Trumpova kćerka oduvijek bila opsjednuta vlastitim statusom, a krivce je u pravilu pronalazila u drugima.

- Imala je očev radar za status, novac i moć, kao i taj Donaldov instinkt da "baci druge pod autobus" ako će tako spasiti samu sebe - kazala je Ohrstrom.

Prisjetila se i anegdote kada su ona i Ivanka bile u dvadesetima, a novinarka i prijateljica preporučila je Ivanki da pročita knjigu Richarda Russoa, "Carski slapovi", koja je dobila Pulitzerovu nagradu. Riječ je o proslavljenom književnom djelu, o likovima iz radničke klase u gradiću Maineu, no Ivanka je pobjesnila na Ohrstrom.

- Zašto si mi to preporučila? Ne želim čitati o je*enim siromasima. Za koji dio tačno misliš da bi mi tu mogao biti zanimljiv? - pitala ju je Ivanka, a novinarka koja je napisala priču o odrastanju s Ivankom pojasnila je kako je to odlučila učiniti kako bi pokazala njeno pravo lice, svjesna da će je mnogi proglasiti licemjernom.

Lysandra i Ivanka bile su školske prijateljice, no posljednjih desetak godina zahladile su odnos i nisu u kontaktu. Za Donalda je napisala kako joj nikad nije upamtio ime prilikom posjeta, ali je uvijek primijetio ako bi se udebljala, smršala, našminkala se. Piše i kako je Donald bio opsjednut Ivankom i time da svi znaju kako je baš ona najljepša i najpopularnija djevojka u školi.