navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Modni kolaps

Kolinda na predsjedničkoj debati u haljini za koju je već dobila kritike

Riječ je o lošoj kopiji kostima koji je nosila Melania Trump, nekadašnji model i manekenka iz susjedstva, a sada supruga američkog predsjednika Donalda Trumpa

Objavljeno: 18.12.2019. u 09:44
get url
text
Trump i Grabar Kitarović: Fotografija koja kruži društvenim mrežama

Jedanaest kandidata za hrvatskog predsjednika suočilo se sinoć pred očima javnosti u predsjedničkoj debati na prvom programu HTV-a. Iako se potvrda učešća aktuelne predsjednice Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović čekala do posljednjeg momenta, ona se ipak pojavila.

No, pojavila se u istoj haljini koju je već ranije nosila i izazvala burne reakcije ljudi koji su je ismijali na društvenim mrežama.

Jer za "spornu" haljinu Kolinda je već ranije dobila kritike, pa su se njeni sugrađani zapitali kako sebi to dozvoljava kao njihova sadašnja predsjednica.

Riječ je o lošoj kopiji kostima koji je nosila Melania Trump, nekadašnji model i manekenka, a sada supruga američkog predsjednika Donalda Trumpa.

Ako i zaboravimo na neuspjeli pokušaj kopiranja kostima, nijansa nije pogođena, teško je pobijediti Ralpha Laurena i njegove boje. Kolindin kostim je i više "izrezan".

Ipak je najlošiji moment rub suknje koji je nadodan jer je vjerojatno bila prekratka, pa je našiven, i to loše.