navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Sporazumni razvod

Krah braka: Anđelka Prpić odselila iz porodične kuće, emocije se ugasile

Prije nešto manje od mjesec odjeknula je vijest kako je navodno došao kraj između glumice Anđelke Prpić i Darija Prpića.

Objavljeno: 20.07.2020. u 10:02
get url
text

Srpski Blic piše kako je par početkom godine navodno imao razgovor u kojem su odlučili kako je jedino rješenje razvod jer je u njihovom braku u jednom trenu došlo do zasićenja.

- Presudan trenutak u njihovom braku bio je taj da su se emocije poslije dugog niza godina ugasile. Svako je želio nastaviti put i započeti novi život, ali i ljubavno poglavlje. Iznijeli su svoje viđenje situacije u kojoj su se zatekli. Brzo su uslijedili dogovori o brakorazvodnoj parnici i o drugim detaljima - ispričao je izvor blizak paru za Blic.

Anđelka i Dario u braku su dobili sina Jakšu (7). 

- Za vrijeme braka su kupili stan koji su imali u planu iznajmljivati. Dogovorili su se kako će ona sa sinom živjeti tamo, a Dario će ostati u kući na Zvezdari. Dogovorili su se da će Jakša sedam dana biti kod njega, a narednih sedam dana kod nje. Zbog djeteta su odlučili kako će ostati u korektnim odnosima - dodao je izvor.

Podsjetimo, Anđelka i Dario u braku su od 2011. Prpić je javnosti poznata po ulozi u seriji "Andrija i Anđelka" i predstavi "Šta me snađe?".