navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Kraljevski par

Meghan Markle trbuščić pokušala prikriti haljinom od devet hiljada KM

Nakon što su za 14. februara objavili da očekuju prinovu i vijesti da uskoro planiraju dati veliki intervju Oprah Winfrey, Meghan Markle i princ Harry osvanuli su u Spotifyjevom videu.

Objavljeno: 23.02.2021. u 10:45
get url
text

Meghan i Harry, koje je nedavno kraljica Elizabeta II lišila svih kraljevskih dužnosti i angažmana, mnoge su iznenadili ovim pozetom, a par je u videu govorio o producentskoj kući Archewell Audio koju su osnovali krajem prošle godine, a koja će stvarati podcaste isključivo na streamin servisu Spotify.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Archewell Foundation (@archewell_hm)

Dok svira pjesma Børnsa „Electric Love“, Meghan objašnjava zašto su se pridružili Spotifyju.

- Pomoću podcasta željeli smo pokrenuti snažne razgovore... - započela je bivša glumica, a suprug je dodao "... nadahnjujuće, izazovne i edukativne".

Meghan je kazala kako su Archewell Audio osnovali kako bi bili sigurni da mogu proširiti glasove ljudi koji nisu dobili priliku čuti se i saslušati priče ljudi.

- Najvažnije od svega bilo je stvoriti zajednicu u kojoj možete dijeliti i koja će potaknuti i druge da dijele svoju ranjivost u ovoj sigurnoj zoni - dodao je Harry.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan,Harry & Archie (@meghan.harry.of.sussex.updates)

Video je snimljen u njihovom 11 miliona dolara vrijednom domu u Kaliforniji, a najviše pažnje privukla je vojvotkinja koja je trudnički trbuščić pokušala prikriti elegantnom haljinom upečatljivog printa.

Čini se kako Meghan više ne mora brinuti o tome troši li previše novaca na odjeću, što joj je britanska javnost često zamjerala za života u Londonu.

Sada kada više ne raspolaže kraljevskim budžetom, Meghan konačno može bez grižnje savjesti kupiti šta poželi, ali i primati odjeću na poklon, što ranije nije mogla.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Royal Fab Four (@royal.fabfour)

Haljina koju je Meghan za ovu priliku izabrala nosi potpis čuvene modne kuće Oscar de la Renta i prodaje se po cijeni od oko devet hiljada KM.

Da osim dizajnerskih haljina voli i skupocjeni nakit, Meghan je dala do znanja nosivši za ovu priliku zlatni Cartierov sat koji je nekada pripadao Harryjevoj majci, princezi Diani, kao i skupocjenu narukvicu s potpisom istoimenog brenda.