navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Pjevač i manekenka

Na kuću iz snova Justin i Hailey Bieber  su potrošili 23,6 miliona dolara

Pjevač Justin Bieber i njegova supruga manekenka Hailey Bieber potrošili su 23,6 miliona dolara za kupovinu luksuzne vile i posjeda u blizini njihove trenutne rezidencije na Beverly Hillsu.

Objavljeno: 11.09.2020. u 19:52
get url
text

Ovaj dio visoko u planinama iznad Beverly Hillsa, u čuvenom Beverly Parku, naročito je popularan među poznatim, pa su tako u njemu gnijezdo svili Sofia Vergara, Denzel Washington, Sylvester Stallone, Eddie Murphy, Rod Stewart i nekoliko članova saudijske kraljevske porodice.

Novo prelijepo zdanje u vlasništvu para Bieber prvobitno je sagrađeno krajem 80-ih, a kuća je posljednji put prodata 2015. godine za 16,5 miliona dolara. Tadašnji kupac, poduzetnik iz Dubaija Danny Lubert, podario je ovom posjedu novi izgled višemilionskim renoviranjem prije nego što je ponovo stavljena na prodaju. Početna ponuda bila je 42 miliona dolara, a poslije nekoliko smanjenja i promjena, Bieberi su kupili kuću za 23,6 miliona dolara.

Posjed se prostire na 2,5 hektara i uključuje vilu od 1.000 kvadratnih metara sa sedam spavaćih soba i 10 kupatila, kao i mnoštvo luksuznog sadržaja koji se očekuju u skladu sa cijenom nekretnine. Veliko dvospratno predsoblje sadrži pod od crno-bijelog kamena i elegantno zaobljeno stepenište. U dnevnoj sobi je ogroman crni kamin, kao i porodična soba koja se otvara prema kuhinji koja je opremljena uređajima od nehrđajućeg čelika. Inače, biblioteka ima ugrađene police za knjige i francuska vrata koja se otvaraju direktno prema vrtu. Na spratu je dnevna soba sa staklenim zidovima od poda do plafona koji se otvaraju prema dvorištu sa pogledom na okolne planine.

U građevini koja oduzima dah se nalaze i teretana i kino sa stolicama od plavog pliša. U eksterijeru je natkrivena terasa za zabave, spoljni kamin, bazen, travnato igralište veličine fudbalskog terena i teniski teren.