navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Aplauz za medicinare

Najmlađi članovi britanske kraljevske porodice zahvaljuju ljekarima i medicinskim sestrama

Poput stanovnika nekih drugih gradova u Evropi, među kojima su i neki u našoj zemlji, tako su se i Britanci uskladili te sinhronizirano aplaudirali svom medicinskom osoblju koje se posljednjih sedmica izlaže velikim rizicima te čini sve u svojoj moći kako bi suzbili širenje koronavirusa.

Objavljeno: 27.03.2020. u 22:46
get url
text

Svoju zahvalnost iskazali su i članovi kraljevske porodice, predvođeni mališanima princom Georgeom, princezom Charlotte i najmlađim princom Louisom.

Maleni nasljednici, djeca vojvotkinje od Cambridgea i princa Williama, puni zanosa, preslatko odjeveni i sa širokim osmjesima na licima, aplaudirali su vrijednom zdravstvenom sektoru.

Snimak je završio na društvenim mrežama i ubrzo izazvao pravu bujicu pozitivnih reakcija.

 

Istovremeno Meghan Markle i njen suprug na svom profilu objavili su tek emotikone aplauza na crnoj pozadini kako bi pokazali da i oni učestvuju u tom činu.

Javnost je ovom prilikom uspjela vidjeti zaraženog princa Charlesa, kojeg su snimili njegovi podanici u dvorcu u Balmoralu, gdje je u izolaciji.

Na Instagram objavi vidi se vojvotkinja Camilla koja je pak u svom dijelu dvorca, a aplaudirala je sa prozora.

Iz svog dvorišta aplaudirali još neki poznati Britanci.

Primjera radi, bračni par Daniel Craig i Rachel Weisz ispred zajedničkog doma iskazali su gestu zahvalnosti jednoglasnim aplauzom.

 

Snimku aplauza u znak zahvalnosti objavili su na službenom Instagram profilu Victoria i David Beckham.

 

Slavni fudbaler i nekadašnja pjevačica okupili su svu svoju djecu te zajedno aplaudirali i zahvalili doktorima, medicinskim sestrama i ostalima koji brinu u ovoj kriznoj situaciji o zdravlju nacije.