navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Kneževina Monako

"Najtužnija princeza" opet pobjegla od supruga: Strani mediji pišu kako je tješi ruski milijarder

Princeza Charlene trenutno se liječi u ustanovi izvan Monaka, a to je otkrio njen suprug princ Albert nakon što je svojim nestankom ponovo zabrinula javnost.

Objavljeno: 22.11.2021. u 17:21
get url
text

Samo nekoliko dana nakon što se vratila iz Južnoafričke Republike, gdje je provela 10 mjeseci, "najtužnija princeza", kako je mediji nazivaju, opet se morala odvojiti od supruga i njihovih šestogodišnjih blizanaca Gabrielle i Jacquesa jer je bila fizički i psihički iscrpljena te je shvatila da joj je potrebna pomoć.

No, sada se doznalo i ko joj pruža podršku tokom liječenja, a radi se od ruskom milijarderu Vladimiru Doroninu, koji je poznat i kao bivši zaručnik supermodela Naomi Campbell.

- Charlene i Vladimir su u kontaktu i provode puno vremena zajedno - kazao je izvor za The Sun te dodao:

- Čini se da je u njemu pronašla oslonac tokom svojih bračnih problema - dodao je izvor.

O problemima u braku s princem Albertom neprestano se šuškalo tokom njenog boravka u Južnoafričkoj Republici i mnogi su sumnjali da mu se više neće vratiti, no on je te glasine uporno i oštro poricao.

- Ovo ću vjerovatno reći još nekoliko puta, no s našim brakom je sve u redu. Želim to razjasniti - kazao je Albert prošle sedmice za People i dodao i kako je njeno trenutno stanje rezultat nekoliko faktora, koji su privatne naravi.

- Nije bila spremna nositi se sa svim obavezama i bila je vidno iscrpljena – kazao je princ.

Podsjetimo, Charlene je početkom septembra hitno primljena u bolnicu u Južnoafričkoj Republici nakon što se onesvijestila zbog komplikacija uzrokovanih infekcijom koju je dobila u maju.

No, njen brak s Albertom intrigirao je javnost i prije navodnog bijega u Afriku, a poznato je i da se za njega udala u suzama, nakon što je doznala za njegovo vanbračno dijete i brojne afere koje je imao sa ženama.