navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Otkucava sat

Prijatelj Leonarda DiCapria otkrio zašto glumac izlazi sa ženama mlađim od 25

Zbog čega Leo Dicaprio (47) izlazi sa ženama mlađim od 25, odnosno zašto raskida sa njim čim napune 25, otkrio je njegov prijatelj. 

Objavljeno: 02.09.2022. u 16:32
get url
text

- Kad djevojke napune 25 godina, one traže nešto više. Žele se udati i skrasiti. To nije ono što Leo želi. On ne želi porodicu niti želi biti sa ženom koja će ga na to tjerati - rekao je prijatelj poznatog glumca. 

I nastavio...

VEZANI TEKST - "Prokletstvo DiCaprijevih djevojaka": Glumac je sa svakom prekinuo kad su napunile 25

- Čim upozna djevojku, sat počinje otkucavati. Ako nakon nekoliko godina postane prestara, onda postane stvar prošlosti. Ista stvar je ako mu se pokuša previše približiti - dodao je izvor za PageSix te napomenuo da Leonardo možda stari, ali da "njegov ukus ne stari".

Leonardo je nedavno prekinuo četverogodišnju vezu s glumicom i modelom Camilom Morrone (25). Još uvijek se ne zna razlog prekida, ali zna se da je veza završila samo dva mjeseca nakon što je ona napunila 25.

Tek su nedavno prekinuli, a DiCaprio je već "uhvaćen" s novom djevojkom, Ukrajinkom Marijom Beregovom (22). Djevojka, očekivano, ima manje od 25 godina, a bila je udana za Ahmeda Masouda Abdelhafida (30), inače, unuka ministra unutarnjih poslova i lojalnog sluge Moamera Gadafija.