navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Kultni status

Proljeće je vrijeme za farmerice: Kako kombinovati ovaj modni klasik

Svaka modno osviještena dama posjeduje jedan omiljeni par farmerica, koji nosi u najraznovrsnijim prilikama i od kojeg se teško odvaja. Kada je casual kombinacija za svaki dan u pitanju, farmerice su modni imperativ decenijama unazad.  

Objavljeno: 08.05.2020. u 22:12
get url
text

Plave farmerice odavno imaju kultni status poput ženstvene midi haljine, jako su svestrane, moderne i udobne, tako da se nikada neće odreći svoje pozicije na listi trendova. U svakoj sezoni one zauzimaju važno mjesto u našoj garderobi, i jedna su od rijetkih stvari u koju danas možemo biti sigurni. U proljeće naročito dolaze do izražaja uz lagane košulje, bluze, sakoe.

Da bi farmerice izgledale elegantno u bilo kojim okolnostima, fokusirajte se na klasične kombinacije, a inspiraciju za slaganje možete pronaći na nalozima brojnih influenserica. Na primjer, kvalitetan par sa bijelom majicom ili košuljom uvijek je dobar izbor.

Pleteni top, voluminozni džemper, lagani pulover od pamuka, sve u kompletu s elegantnim cipelama i farmericama su kombinacije koje vas nikada neće iznevjeriti. Jedna od onih koja će obilježiti ljetnu sezonu jeste i kombinacija bluze ili topa sa veličanstvenim rukavima u vintage stilu i plavog džinsa.