U Velikoj Britaniji još uvijek je na snazi karantin, a porodica Beckham uživa daleko od znatiželjnih fotografa na svom luksuznom seoskom imanju izvan grada.

- Prekrasna šetnja s mojim prekrasnim curama - napisao je kraj fotografije David Beckham koji je u šetnji sa kćerkom Harper i njihovim fotogeničnim kućnim ljubimcima.

Nekadašnji fudbaler i njegova porodica na početku karantina u martu otišli su u njihovu seosku kuću u Cotswolds blizu Oxforda.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nice to get out for an early morning run before home schooling starts... Then for some Lemon drizzle cup cakes AGAIN what can I say my kids love dads lemon drizzle

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Harper je u porodicu došla nakon tri sina, a čini se da je prava miljenica svih.

Victoria je u jednom intervjuu izjavila kako joj je Harper jednog dana došla i rekla da želi igrati fudbal.

- Harper voli sport. Ponaša se kao dečko jer je ipak okružena s tri velika brata. Kada mi je rekla da želi igrati fudbal, osjećala sam se kao da mi je neko zabio nož u srce - kazala je Victoria u šali.

Slavni tata je osmogodišnju kćerku izveo u šetnju u obližnja polja kraj njihove kuće od šest miliona funti s njihovim psima pasmine koker španijel Oliveom, Figom i novim članom porodice.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gorgeous walk with my gorgeous girls ️ ️ #HarperSeven

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Ni tmuran dan nije ih zaustavio da uživaju u prirodi, a David u šetnji nosi dizajnerske Dubarry čizme od oko 700 KM.

Njihovo seosko imanje ima devet spavaćih soba u tri odvojene građevina povezane modernim, staklenim produžecima.

Ovo pitoreskno englesko seoce, nazvano Chipping Norton, kupili su prije tri godine, a tamo dolaze brojni poznati kada se zažele mira i tišine, poput Kate Moss i princa Harryja.