navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Obilježila poseban dan

Supruga slavnog glumca zbog bolesti je ćelava: "Bilo je zastrašujuće, izvukla sam punu šaku kose"

Glumica, aktivistica i voditeljica Jada Pinkett Smith (50), supruga glumca Willa Smitha (53), nekoliko godina bori se s bolešću, a sada je na društvenim mrežama podijelila novu fotografiju i uputila posebnu poruku.

Objavljeno: 15.09.2022. u 20:55
get url
text

- Sretan dan ljepote ćelavih ljudi mojoj braći i sestrama! Volim vas - napisala je Jada uz objavu, a u komentarima su joj se javili pratitelji i uputili joj komplimente:

''Wow'', ''predivna'', ''lraljica'', ''divna'', ''ljepotica'', ''prekrasna'', ''blistaš''..., pisali su.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmith)

Jada se od 2018. godine bori s autoimunom bolešću alopecijom koja napada folikule dlaka zbog čega dolazi do opadanja kose nakon čega ostaju ćelave mrlje po glavi.

- Imala sam problema s gubitkom kose - kazala je tada i dodala:

- Bilo je zastrašujuće kad je tek počelo. Bila sam pod tušem jednog dana, izvukla sam punu šaku kose. Samo sam pomislila – "o moj Bože, hoću li oćelaviti"- pričala je Jada.

VEZANI TEKST - Dodjela Oscara: CODA najbolji film, Will Smith napravio incident

Iako je neko vrijeme eksperimentirala s injekcijama steroida kako bi obnovila kosu, odlučila je prihvatiti ćelavost kada je 2021. godine obrijala kosu, inspirirana kćerkom Willow Smith koja je napravila isto.

Njena bolest našla se u centru pažnje kada se komičar i glumac Chris Rock našalio na račun njene obrijane glave uporedivši je s izgledom Demi Moore u filmu "G. I. Jane."

Rock je rekao da jedva čeka vidjeti Pinkett Smith, koja ima alopeciju, kako glumi u filmu "G. I. Jane 2", što je navelo Smitha da se popne na pozornicu i udari Rocka.