open-navfaktor-logo
search
Humanitarni projekat
Konzum i Mercator će putem udruženja Pomozi.ba donirati "Slatke paketiće radosti"
Tradicionalno, pred sam kraj godine, Konzum i Mercator su zajedno pokrenuli humanitarni projekat "Podijelimo radost zajedno" u okviru kojeg doniraju novogodišnje paketiće za socijalno ugrožene mališane iz programa podrške udruženja Pomozi.ba.
13.12.2022. u 14:26
get url
text

Svako dijete zaslužuje da bar na trenutak osjeti radost praznika i dobije novogodišnji paketić i zato će Konzum i Mercator od prodaje svakog "Slatkog paketića radosti" u njihovim prodajnim objektima u periodu od 12.12. do 25.12., izdvojiti 1KM za donaciju novogodišnjih paketića.

- Želimo podijeliti radost praznika, osmjehe i slatke darove sa mališanima iz pograma podrške udruženja Pomozi.ba i vjerujem da ćemo uz podršku naših kupaca donirati što veći broj novogodišnjih paketića. Projekat "Podijelimo radost zajedno" realizujemo već četvrtu godinu zaredom, a siguran sam da ćemo mališanima, kao i prethodnih godina, ispuniti srećom ove posebne praznične dane. Koristim priliku unaprijed se zahvaliti svim našim kupcima za podršku te ujedno svima poželjeti sretne predstojeće praznike – izjavio je Haris Arnautović, rukovodilac Službe marketing Konzuma i Mercatora.

Podijelimo radost zajedno, jer radost je veća kad se dijeli!

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.