open-navfaktor-logo
search
Zabava
Završen prvi Sarajevo Oktobar Fest
Interesantno je napomenuti da je među redovnim gostima bilo i mnogo Nijemaca, koji žive i rade u Sarajevu i koji su na ovaj način osjetili i doživjeli dašak svoje države, rekla je Muminović
30.10.2019. u 08:37
get url
text

Velikom Halloween zabavom u ponedjeljak navečer 28. oktobra svečano je završen prvi Sarajevo Oktobar Fest. Na platou Skenderije se 25 dana dešavala najbolja zabava u gradu, a brojni gosti su iz dana u dan imali priliku uživati u bogatom sadržaju festivala, za koji organizatori kažu da će sasvim sigurno prerasti u tradiciju.

-Prvi Sarajevo Oktobar Fest naišao je na ogromo interesovanje kako kod naših sugrađana, tako i kod brojnih turista koji su tih dana boravili u našem gradu. Interesantno je napomenuti da je među redovnim gostima bilo i mnogo Nijemaca, koji žive i rade u Sarajevu i koji su na ovaj način osjetili i doživjeli dašak svoje države, na čemu su nam se i lično zahvaljivali. Potrudili smo se da svih 25 dana, koliko je trajao festival, gostima ponudimo samo najbolje, od hrane, pića do muzičkog i zabavnog sadržaja. Organizovali smo i brojne nagradne igre, a najsretnije smo  poslali u Istanbul za Novu godinu. Najbolji pokazatelj da se Sarajlijama i stranim gostima svidjelo to što radimo jeste da su nam se svih 25 dana rado vraćali, prezadovoljni ponudom i susretljivim osobljem. No, za nas nema odmora. Kako bismo održali standard agencije koja već drugu godinu zaredom organizuje najbolje festivale u državi i šire, mi odavno već vrijedno radimo na pripremama za Winter Time festivalu koji počinje početkom decembra. Pripremamo jednu prelijepu zimsku priču, u kojoj će moći uživati sve generacije, a o detaljima ćete uskoro saznati više putem medija i društvenih mreža – najavljuje Semina Muminović, PR festivala.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.