open-navfaktor-logo
search
Veliki ispit
Baka Slišković predstavljen u Hong Kongu, testira ga Pep Guardiola!
Pravi spektakl zagarantovan je za 24. juli, kada je zakazana prijateljska utakmica protiv Manchester Cityja
03.07.2019. u 11:43
get url
text

Blaž Slišković, nekadašnji selektor fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine, koji se proslavio na klupi Zrinjskog, s kojim je harao Premijer ligom, od danas je i zvanično trener ekipe Kitchee iz Hong Konga.

Baka je predstavljen u novom klubu, a zajedno sa njim u klub su stigla i trojica novih fudbalera - Cleiton de Oliveira Velasques, Wellingsson de Souza i Manuel Bled Rodriguez.

Bivši selektor Zmajeva neće imati vremena na odmor, jer će pred njim već za tri sedmice biti veliki ispit. Pripreme će početi 8. jula, a sedam dana kasnije ekipa će otputovati u Južnu Koreju.

No, pravi spektakl zagarantovan je za 24. juli, kada je zakazana prijateljska utakmica protiv Manchester Cityja, kojeg s klupe vodi proslavljeni Pep Guardiola.

Kitchee je prošlu sezonu okončao na 4. mjestu, a glavni cilj našeg stručnjaka bit će da vrati klub u vrh tamošnjeg fudbala.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

19/20 Pre-Season Press Conference . Head Coach - Blaz Sliskovic . Player - Cleiton de Oliveira - Souza Willingsson - Bleda Rodriguez #kitchee #wearekitchee

Objavu dijeli 傑志足球隊官方Instagram帳戶 (@kitcheeofficial)

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.