open-navfaktor-logo
search
Miljenici navijača
Barbarez fotografijama sa Spahićem poslao snažnu poruku: Ubijeđenost u nekoga jača od bratstva
Sergej Barbarez, nekadašnji kapiten fudbalske A reperezntacije i ljubimac armije navijača BiH, jedan je od kandidata za selektora Zmajeva.
30.12.2020. u 08:22
get url
text

VEZANI TEKST - Ekskluzivno: Spahić objasnio zašto je izabrao Barbareza, kako je Misimović zloupotrijebio njegovo povjerenje?

Barbarez je kandidat kojeg je predložio Emir Spahić, koji je sa Zvjezdanom Misimovićem činio Stručnu komisiju za izbor selektora, a koja je imala zadatak da obavi razgovore sa kandidatima i predloži one koji su ostavili najbolji dojam.

Spahić je za nasljednika Duška Bajevića predložio Barbareza, dok je Misimovićev favorit Ivaylo Petev, bugarski stručnjak.

Iz Spahićevog izvještaja kojeg je podnio Izvršnom odboru FSBiH jasno se može pročitati kako je Misimović "prodao" i njega i Barbareza (Spahić u izvještaju napisao da je tokom razgovora sa kandidatima Misimović podržavao Barbareza, da bi nešto kasnije promijenio mišljenje), a svojevrsnu poruku "izdajniku" poslao je i Sergej.

- Ubijeđenost u nekoga/nešto je jača od bratstva - napisao je Barbarez na Instagramu uz fotografiju sa Spahićem.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sergej ️arbarez (@sergej.barbarez.official)

Također, Sergej se oglasio i na Twitteru, a opet je podijelio fotografiju sa bivšim saigračem iz reprezentacije, uz još "jaču" poruku.

- Srce, ruke i lopata - napisao je Sergej.

Spahić i Barbarez dugogodišnji su prijatelji još od prvih dana provedenih zajedno u reprezentaciji Bosne i Hercegovine.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.