open-navfaktor-logo
search
Protiv Portugala
BH Fanaticosi pozvali sve navijače da na Bilino polje dođu sa zastavama ljiljana
Poruka Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine da se na utakmicu protiv Portugala na Bilinom polju (sutra od 20:45 sati) nose samo državna obilježja, odnosno pokušaji "protjerivanje" ljiljana sa tribina, izgleda da su prelili čašu.
15.10.2023. u 19:20
get url
text

- Dozvoljeno je unošenje zastava i drugih navijačkih materijala isključivo sa državnim obilježjima Bosne i Hercegovine i Portugala - naveli su iz FSBiH prije nekoliko dana.

Bit će zanimljivo vidjeti da li će navijači koji dođu sa zastavom s ljiljanima biti vraćeni na ulazu, iako su prethodno kupili ulaznicu. Sigurno će ih biti mnogo i svi su to gotovo i najavili.

BH Fanaticosi, najvatreniji navijači naše reprezentacije, oglasili su se te pozvali sve naše navijače da na Bilino polje dođu sa zastavama ljiljana.

- Sve one kojima je Bosna i Hercegovina u srcu pozivamo da u ponedjeljak, na utakmicu protiv ekipe Portugala, ponesu što više zastava s ljiljanima. Povod je performans koji nastojimo održati sa svima poznatom pjesmom koja dugo nije bila na tribini. Početak je u 20. minuti. Vidimo se - poručili su najvatreniji bh. navijači.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.