open-navfaktor-logo
search
Trener Tuzla Cityja
Bošnjaković: Iskoristiti nedostatke koje ima Sarajevo
U četvrtom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine fudbaleri Tuzla Citya na Gradskom stadionu Tušanj dočekuju Sarajevo.
18.08.2023. u 18:19
get url
text

- Ulazimo izuzetno angažovani i izuzetno raspoloženi u tu utakmicu sa Sarajevom. Mislim da igrači jedva čekaju da ona počne. Imamo mi svoje kvalitete, kao što imamo i određene nedsotatke. Svaka ekipa, tako i Sarajevo kao i mi ima svoje kvalitete i svoje nedostatke. Pokušat ćemo da pariramo njihovim kvalitetnim stranama i da iskoristimo njihove loše strane u igri i dođemo do pozitivnog rezultata - istakao je Milenko Bošnjaković šef stručnog štaba FK Tuzla City.

Stručni štab Tuzla Cityja za nadolazeći susret moći će računati na sve fudbalere iz rostera, osim Ordagića koji se oporavlja od povrede i koji će im uskoro biti na raspolaganju.

Na današnjoj konferenciji za medije napadač plavih Irfan Hadžić istakao je kako će tim dati svoj maksimum kako bi osvojio nova tri boda.

- Sigurno da će i jedna i druga ekipa ići na tri boda. Nadamo se da ćemo ponoviti utakmicu kao protiv Širokog Brijega samo da ćemo naravno iskoristiti naše prilike. Moramo dati svoj maksimum da bi došli do tri boda - istakao je Hadžić-

Susret Tuzla City - Sarajevo igra se u ponedjeljak u 17 sati na Gradskom stadionu Tušanj.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.