open-navfaktor-logo
search
Novi ljubimac
Brazilski napadač počastio se privatnim avionom
Brazilac se novom letjelicom pohvalio objavom fotografije na društvenim mrežama, a njegov novi ljubimac je u crnoj boji sa detaljima u zlatnoj
15.11.2018. u 14:12
get url
text
Hulk
Hulk

Novac sreću kupiti ne može, ali u slučaju da zarađujete 350.000 funti sedmičmo onda sigurno možete sebi kupiti privatni avion.

Upravo na taj potez odlučio se brazilski napadač Hulk. Bivši fudbaler Zenita, koji trenutno igra za kineski Shanghai SIPG, očito ne štedi mnogo zarađeni novac.

Brazilac se novom letjelicom pohvalio objavom fotografije na društvenim mrežama, a njegov novi ljubimac je u crnoj boji sa detaljima u zlatnoj.

Unutrašnjost aviona oslikana je po specijalnim zahtjevima Hulka, a tu su i njegove fotografije koje krase letjelicu,  čija cijena za sada ostaje nepoznanica.

- Sanjaj, živi i budi zahvalan na svakom danu odmora - napisao je Hulk na Instagramu u opisu fotografije kojom je predstavio svog novog ljubimca.

Inače, Hulk je u 35 ovosezonskih utakmica u svim takmičenjima postigao 17 golova i zabilježio isto toliko asistencija za Shanghai SIPG.

 

Sonhar, viver, e todo dia agradecer #ferias

A post shared by Givanildo V. De Sousa- Hulk (@hulkparaiba) on

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.