open-navfaktor-logo
search
Odlasci sa Pecare
Čak deset igrača napustilo NK Široki Brijeg
U cilju ostvarivanja zacrtanih klupskih ambicija i zadržavanja konkurentnosti u bh. Fudbalu odmah po završetku sezone sportski segment NK Široki Brijeg započeo je značajnu rekonstrukciju tima, naveli su iz kluba s Pecare.  
01.06.2023. u 13:41
get url
text

Do sada je dogovoren sporazumni raskid ugovora sa šestoricom igrača, a četvorici igrača istekli su ugovori te oni više neće nositi plavo-bijeli dres ekipe s Pecare.

Naime, Bruno Oliveira, Kristijan Luburić, Ivan Bošnjak, Tomislav Knežević, Ilan Pejić i Kadu potpisali su sporazumne raskide ugovora. S druge strane, Renatu Josipoviću, Dominiku Radiću i Juraju Ljubiću s posljednjim danom mjeseca svibnja istekli su ugovori, kao i Iliji Mašiću koji će karijeru nastaviti u NK Lokomotiva Zagreb.

- Svim navedenim igračima zahvaljujemo se na korektnoj suradnji, profesionalnom odnosu i osobnom doprinosu koji su ugradili u Nogometni klub Široki Brijeg te im želimo mnogo uspjeha u nastavku njihovih karijera - poručili su iz kluba.

- Također, u cilju transparentnog informiranja naših navijača, sponzora, članova i prijatelja kluba, želimo istaknuti kako su pripreme i planovi Nogometnog kluba Široki Brijeg za sljedeću sezonu u punom jeku. Sportski je segment u svakodnevnom kontaktu s adekvatnim rješenjima kako bi Nogometni klub Široki Brijeg u sljedeću sezonu ušao maksimalno spremno - navode iz NK Široki Brijeg.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.