open-navfaktor-logo
search
Slab interes
Dan prije meča samo četiri kanala potvrdila TV prijenos utakmice Grčka - BiH
Utakmica se igra u utorak na stadionu Spyros Lous, a za sada nije veliki interes za signal iz Atine  
14.10.2019. u 14:58
get url
text

Fudbalska A reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra će spašavati drugu meč loptu. Zmajevi gostuju u Atini, gdje će istrčati na megdan Grčkoj i ako žele ostati u igri za plasman na Evropsko prvenstvo kroz kvalifikacije moraju ostvariti novu pobjedu.

Igra koju su prikazali u trijumfu protiv Finske u subotu na Bilinom polju trebala bi biti vodilja izabranicima Roberta Prosinečkog i sutra u Atini, jer uz maksimalno zalaganje na terenu ni rezultat ne bi trebao izostati.

Utakmica u Atini igra se od 20.45 sati na stadionu Spyros Louis, a ljubitelji fudbala u BiH i širom svijeta meč će moći pratiti u diretnom TV prijenosu.

Ekskluzivna prava za BiH ima Nova BH, a prema trenutnoj situaciji samo još tri kanala potvrdila su prijenos iz Atine i to: beIN Sports MENA 3 HD, Open TV (Grčka) i Sky Sports *RED button. Meč Grčka -BiH moći će se pratiti i online na beIN Connect MENA. 

No, očito da lista kanala nije ažurina, jer SportKlub za Sloveniju, Hrvatsku, Srbiju i Crnu Goru obično u diretnim prijenosima emituje mečeve našeg tima, a očekuje se da tako bude i sada.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.