open-navfaktor-logo
search
Loža u Leskovcu
Dodik sa šalom Srbije i u društvu Vučića bodri Orlove, radovao se Veljkovićevom golu
Fudbalska reprezentacija Srbije u Loznici igra protiv Bugarske odlučujući meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine.
19.11.2023. u 15:30
get url
text

Orlovi su na pola korak do plasmana u Njemačku. Kako bi vizirali kartu potrebno im je da ne izgube od Bugara. Bez direktnog plasmana mogu ostati samo ako danas izgube, a istovremeno Crna Gora savlada Mađarsku u gostima.

No, čini se da je čudo nemoguće, jer Srbija od 17. minute vodi 1:0, a strijelac je Veljković.

Na tribinama stadiona u Loznici je i Milorad Dodik, predsjednik bosanskohercegovačkog entiteta RS, meč prati u društvu Aleksandra Vučića, predsjednika Srbije.

Dodik je na svom Twitteru objavio fotografije iz Leskovca. Pozirao je sa šalom na kojem piše Srbija, a kamere su ga zumirale kako se raduje golu Veljkovića.

- Danas sam sa Vučićem u obilasku Srbije i divno je svjedočiti vremenu u kojem Srbija doživljava razvoj koji je omogućio predsjednik Vučić.

Mi koji često dolazimo u Srbiju vidimo taj napredak na svakom koraku. Zato je važno da predsjednik Vučić sa svojim timom nastavi raditi i u narednom periodu za dobrobit Srbije i našeg naroda - napisao je Dodik na Twitteru uz fotografije.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.