open-navfaktor-logo
search
U klubu tajac
Emir Hadžić i FK Sarajevo raskinuli saradnju?
Emir Hadžić više nije uposlenik Fudbalskog kluba Sarajevo.
03.03.2023. u 15:14
get url
text

Kako piše Instagram stranica Bordo prijatelji, njegov ugovor sa koševskim premijerlgašem je raskinut, dok zvaničnih informacija iz kluba nema.

- Hadžić je ostao u ulozi skauta za FK Sarajevo u protekla dva mjeseca u kojem je zajedno s dodatnih nekoliko skauta radio skauting pripremnih utakmica i treninga i podnosio izvještaje o njima.

Nakon obavljenih priprema, Ismir Mirvić, predsjednik i većinski vlasnik FK Sarajevo, zahvalio se Hadžiću za pružene usluge i on više nema niti jednu vezu s FK Sarajevo - piše, između ostalog, na Instagram stranici Bordo prijatelji, koja podržava rad aktuelne Uprave FK Sarajevo, za razliku od Hordi zla koje traže odlazak direktorice Ajle Alimanović i trenera Mirze Varešanovića. 

FK Sarajevo je u novembru prošle godine objavio da Hadžić više nije sportski direktor Bordo tima, ali da ostaje pri klubu u novoj ulozi (od 1. decembra postao je direktor skauting službe za Balkan u sklopu grupacije VTCY Sports koja ima udjel u klubovima Cardiff City, Kortrijk i Sarajevo).

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Istinski Bordo prijatelji (@bordo_prijatelji)

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.