open-navfaktor-logo
search
Raspisan oglas
FK Sarajevo zapošljava kuhara
Uprava Fudbalskog kluba Sarajevo raspisala je oglas za zapošljavanje glavnog kuhara.
06.04.2022. u 14:30
get url
text

Osobe koje se žele prijaviti za konkurs na spomenuti posao moraju imati treći stepen SSS-a, godinu iskustva na istim ili sličnim poslovima, sposobnost za timski rad, sposobnost planiranja i organiziranja, sposobnost rada u stresnom okruženju i poželjno poznavanje engleskog jezika, navedeno je na oficijelnoj Internet stranici FK Sarajevo, javlja Anadolu Agency (AA).

Iz redova aktuelnog osvajača Kupa Bosne i Hercegovine istakli su i obaveze koje bi trebao ispunjavati njihov budući uposlenik.

- Kuhanje tri obroka dnevno i po potrebi i ostale obroke, vodi računa o ishrani fudbalera Akademije i prvog tima na gostujućim utakmicama ako se za to ukaže potreba, vodi računa o radu i higijeni u kuhinji, brine se o namirnicama i rokovima na namirnicama, te ih dostavlja sekretaru Omladinskog pogona, za svoje poslove odgovara šefu omladinskog pogona i sekretaru omladinskog pogona, radi i druge poslove koje mu u nadležnost prenese šef omladinskog pogona i sekretar omladinskog pogona - piše u oglasu, uz napomenu da glavni kuhar radi "puno radno vrijeme" u Trening-kampu FK Sarajevo u Butmiru.

Zainteresovani za posao pozvani su i da dostave "kratku biografiju i CV, kao i dokaz o stručnoj spremi".

- Oglas ostaje otvoren do 15. aprila 2022. godine. Prijave za radno mjesto glavni kuhar slati putem e-maila: [email protected]. Kandidati koji uđu u uži izbor bit će pozvani na intervju - poručili su iz FK Sarajevo.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.