open-navfaktor-logo
search
Oglasila se na Instagramu
Fotografija iz porodičnog albuma: Emotivna objava jedne od Maradoninih kćerki
Kćerka legendarnog argentinskog fudbalera Diega Maradone oglasila se na društvenim mrežama.
27.11.2020. u 20:34
get url
text

Nakon što je njen otac sahranjen sa svojim roditeljima u u mjestu Bella Vista, udaljenom nekih 35 kilometara od Buenos Airesa, Dalma Maradona se oglasila na Instagramu i objavila zanimljivu fotografiju.

- Uvijek sam se plašila svoje smrti, ali sada ne... Jer znam da će to biti trenutak kada ću te ponovo vidjeti i zagrliti! Već mi nedostaješ tata! Izdržaću ovdje, bez onog djela srca koji si ponio sa sobom!

Cijeli život ću te voljeti i braniti jer ti zahvaljujem na zajedničkom životu! Uništena sam, ali nastavit ću! Sačekaj me tamo. Idemo da se vidimo, dok ja vežbam pa kad te vidim ponovo ćemo pjevati zajedno vičući... Pa... Ti zapravo pjevaš lijepo, a ja vrištim! Volim te tata!

Cijeli život ću te voljeti i braniti! A kad unuka poželi da pozove video pozivom, umrijet ću, ali budi uvjeren da ću joj tačno reći ko si bio, ko si i ko ćeš zauvijek biti! Možda te već voli. Jer ste to imali... Nije trebalo puno...

Sastavljam svoje dijelove i ne mogu da zamislim kako će mi biti život bez tebe... Ne mogu... Ali evo me sa najboljim mužem na svijetu i kćerkom koja će me prisiliti da nastavim! Život je kratak, pa se vidimo uskoro! Donosim tratinčice da ukrasiš svoje igračke čarape i molim te, pogledajte me ponovo s onom ljubavlju koju vidimo na fotografiji! Volim te beskrajno! - napisala je Dalma u prilogu fotografije.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dalma Maradona (@dalmaradona)

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.