open-navfaktor-logo
search
Austrija u problemima
Franco Foda uputio još jedan naknadni poziv
Zbog povrede Marcela Sabitzera, koji će zbog povrede mišića danas na medicinske preglede, Foda je pozvao Thomasa Giogingera, veznjaka LASK Linza
12.11.2018. u 12:47
get url
text

Fudbalska reprezentacija Austrije za tri dana će na stadionu "Ernst Happel" ugostiti najbolju fudbalsku selekciju naše zemlje.

Njemački stručnjak na klupi Austrije Franco Foda jučer je morao poslati prvi naknadni poziv, a on je otišao na adresu veznjaka Sturma Stefana Hierlandera. No, to nije bio jedini naknadni poziv koji je Nijemac morao poslati.

Zbog povrede Marcela Sabitzera, koji će zbog povrede mišića danas na medicinske preglede, Foda je pozvao Thomasa Giogingera, veznjaka LASK Linza.

Iako su Austrijanci okupljanje počeli jučer, dok se Zmajevi okupljaju danas u Beču, Foda i Prosinečki za sada su se zbog povreda morali odreći po dvojice fudbalera sa spiska.

I dok je Foda uputio dva naknadna poziva, selektor BiH zasad je umjesto povrijeđenog Asmira Begovića odlučio pozvati Kenana Pirića, dok Goran Zakarić još nije dobio zamjenu, makar za sada.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.