open-navfaktor-logo
search
O BiH ni riječi
FSBiH dao saglasnost za promociju reprezentacije Republike Srpske!
Ćejić se hvalio kako "krovna kuća fudbala Srpske" ovaj turnir organizuje sa željom da promoviše fudbal na prostoru RS
03.08.2019. u 14:10
get url
text

Prvi Međunarodni turnir za fudbalere rođene 2003. i 2004. godine, u organizaciji Fudbalskog saveza Republike Srpske (FSRS), održava se danas i sutra na Gradskom stadionu u Banjoj Luci.

Na prvu, rekli bismo lijepa priča. Međutim, postoji ali... Na turniru nastupaju beogradski Partizan, ljubljanska Olimpija, Kapfenberg iz Austrije i "reprezentacija Republike Srpske"!

Iako smo iz N/FSBiH nebrojeno puta čuli kako neće dozvoliti nastup entitetske reprezentacije, ovoga puta su prešli preko toga. Bar tako tvrdi Goran Ćejić, generalni sekretar FSRS, koji je u najavi turnira potvrdio da je krovni bh. Savez dao "zeleno svjetlo" za nastup selekcije RS-a.

- Ovo je prvi put da organizujemo turnir na ovakvom nivou. Dobili smo potrebnu saglasnost i od Fudbalskog saveza BiH, tako da je sve proteklo bez problema. Odlučili smo se da krenemo od Banje Luke, koja je sjedište FSRS i administrativni centar RS. Nadam se da će dogodine to možda biti Bijeljina, Doboj, Trebinje, Bileća ili neki drugi grad u RS - kazao je Ćejić.

Prvi operativac FSRS hvalio se i kako "krovna kuća fudbala Srpske" ovaj turnir organizuje sa željom da promoviše fudbal i fudbalski sport na prostoru RS. O BiH, naravno ni riječi...

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.