open-navfaktor-logo
search
Nova pravila
FSBiH obavijestio navijače pred Ukrajinu: Ulaz na Bilino polje bit će moguć isključivo uz ulaznicu i lični dokument
Fudbalski savez Bosne i Hercegovine na svojoj zvaničnoj stranici obavijestio je navijače kako mogu kupiti ulaznice za predstojeći meč polufinala baraža za EURO 2024 protiv Ukrajine (21. mart na Bilinom polju).
02.03.2024. u 13:39
get url
text

- Prva mogućnost da svi navijači Bosne i Hercegovine dođu do ulaznice za utakmicu koju naša reprezentacija igra sa Ukrajinom je putem platforme www.bhff.fans, na koju je pristup moguć i putem oficijelne web stranice FSBiH - saopćeno je iz Saveza, uz objašnjenje:

- Kao i kada je u pitanju bila rezervacija ulaznica za grupnu fazu UEFA EURO 2024 ukoliko se naša reprezentacija po prvi put plasira na ovo takmičenje, svi zainteresovani se mogu prijaviti na platformu i u opciji kupovine ulaznice za utakmicu Bosna i Hercegovina -Ukrajina unijeti svoju rezervaciju. Jedna osoba uz važeće podatke može aplicirati za rezervaciju do četiri ulaznice. Sve validne rezervacije bit će uzete u obzir, a navijači će biti kontaktirani putem e-maila 5. marta.

Nakon termina rezervacije i pretprodaje od 7. marta krenut će i redovna prodaja karata koja se može izvršiti online putem web platforme Event.ba.
kao što je poznato cijene ulaznica su slijedeće: tribina Zapad - 40 KM, tribina Istok - 30 KM, a za tribine Sjever i Jug po 20 KM.

- Napominjemo da će po prvi put ulaznice glasiti na ime i prezime kupca, te da će ulazak na stadion biti moguć isključivo uz ulaznicu i lični dokument, kojim se potvrđuje ime i prezime koje stoji na ulaznici.

Kontrole na ulazima i spoljnim perimetrima oko stadiona će biti velike, pa vas ljubazno molimo da poštujete navedena pravila, te da lični dokument i ulaznicu pripremite na vrijeme kako ne bi došlo do gužve na ulazima - upozorili su iz FSBiH.

O prodaji ulaznica za naredni meč koji će se odigrati 26. marta 2024. godine na stadionu Grbavica javnost će biti obaviještena naknadno.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.