open-navfaktor-logo
search
Stigla tri pojačanja
Futsaleri Mostar SG počeli pripreme za novu sezonu, cilj titula prvaka
Futsaleri Mostar Starog Grada Staklorada pripremaju se za predstojeću sezonu Premijer futsal lige Bosne i Hercegovine u kojoj je glavni cilj osvajanje titule prvaka.
24.09.2023. u 20:26
get url
text

Igrači rade pod budnim okom šefa stručnog stožera Mirsada Fazlinovića i kondicionog trenera Josipa Lekića.

- Svi futsaleri na pripreme su stigli u zadovoljavajućem stanju i ekipa će do početka prvenstva biti spremna za izazove koji su pred nama. Kompletne pripreme ćemo obaviti u Mostaru, a iskoristio bih priliku da se zahvalim Upravi kluba koja se brine da ove pripreme odradimo na visokoj razini. Ono što mogu sa sigurnošću potvrditi je da ukoliko nastavimo ovim tempom sezonu ćemo započeti onako kako i želimo da to izgleda na kraju pripremnog perioda – ističe Lekić.

Nemanja Momčilović, Kristijan Radin i Ivan Ivanković pojačali su redove Mostaraca, dok su otišli Duje Medak i Vedad Salčin.

- Svi futsaleri su na raspolaganju, a odvojeno od ekipe jedino trenira Samir Gosto. Razlog je mala povreda koja bi trebala biti sanirana u narednim danima. On radi po posebnom planu i programu. U sklopu priprema za narednu sezonu naš tim će 29. i 30. septembra u Doboju- poručio je Lekić.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.