open-navfaktor-logo
search
Pred zimsku pauzu
Gradonačelnik Doboja obećao podršku: Sloga ide na pripreme u Tursku, izborit ćemo opstanak u Premijer ligi
Ekipa Sloge iz Doboja jučerašnjim je treningom završila sve aktivnosti u ovoj kalendarskoj godini.
23.11.2022. u 13:32
get url
text

Klub je prvo ostvario ulazak u Premijer ligu Bosne i Hercegovine, zatim izborio planiran rezultat u debitantskoj sezoni jesenjeg dijela najvišeg ranga bh. fubalskog takmičenja i plasman u osminu finala Kupa naše zemlje.

Kako piše sajt Sport i mladi, jučer je organizovan zajednički ručak, a tom prilikom se upravi kluba, stručnom štabu i igračima obratio gradonačelnik Doboja Boris Jerinić.

Gradonačelnik je pokazao zadovoljstvo postignutim rezultatima kluba u toku 2022.godine i naglasio da je ubijeđen da će Sloga izboriti planirani opstanak u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Jerinić se zahvalio igračima, stručnom štabu i upravi kluba na dosadašnjem predanom radu i tražio od istih da tako nastave, naglašavajući da njegova i podrška gradske uprave neće izostati, piše Sport i mladi.

Već je poznato da će Sloga sa pripremama za proljetnu sezonu početi 11. januara 2023.godine, a da će jedan dio u periodu od 27. januara do 10. februara 2023 godine, fudbaleri Sloge pripreme obaviti u Antaliji.

Nakon priprema slijedi gostujuća kup utakmica protiv Slobode, a zatim i meč 20. kola Premijer lige, također protiv tuzlanske Slobode, ali u ovom susretu Sloga će imati ulogu domaćina.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.