open-navfaktor-logo
search
Reakcije iz Zenice
Hadžikadunić zaplakao pred kamerama, Dedić jedva hoda
Autor: Faktor
21.03.2024. u 23:37
get url
text
FOTO: SCREENSHOT
Fudbalskim A reprezentativcima Bosne i Hercegovine teško je pao poraz od Ukrajine u polufinalu baraža za Evropsko prvenstvo 2024. godine.
Stoper Anel Ahmedhodžić nije imao objašnjenje za ono što se dogodilo u finišu meča, kada smo primili dva gola za tri minute.
- Sve je bilo dobro do 80. minute i onda ne znam šta se desilo. Ne znam. Moramo vidjeti šta se desilo. Nisam ni vidio - rekao je Ahmedhodžić za BHT1.
U finišu meča naš stoper je teren napustio zbog povrede.
- Nikada prije nisam dobio grč u listu, prvo sam dobio u desnom, a onda i lijevom i nisam mogao više. Nikada mi se to ranije nije desilo - dodao je naš defanzivac.
Njegov kolega iz zadnje linije Dennis Hadžikadunić zaplakao je pred kamerama BHT1.
- Bili smo blizu. Pet minuta prije kraja... Tako blizu, a ipak izgubili. Nemam riječi. Imamo potencijal, ali mi je sada jako teško pričati - kazao je Hadžikadunić, a potom zaplakao pred kamerama.
Također, zabilježili smo da je Amar Dedić, koji je također izašao zbog povrede, kroz miks zonu je prošao uz pomoć medicinskog osoblja jer je jedva hodao.
Razočaran je bio i Haris Hajradinović, koji je imao poruku za navijače. 
- Svi smo razočarani i mi i navijači. Odigrali smo perfektno 80 minuta. Imali smo dvije šanse, nismo zabili, dobili smo jeftinu kaznu, prejeftino. Šta da kažem, žao mi je, bilo je predobro 80 minuta. Nadam se da će navijači ostati uz nas. I dobri i loši trenuci se dešavaju u fudbalu - kazao je Hajradinović.
POVEZANO
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.