open-navfaktor-logo
search
Sjednica u toku
Haos u Fudbalskom savezu Srbije: Član IO iznio šokantne optužbe na račun Piksija
U toku je sjednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije na kojoj se raspravlja o nastupima Orlova na Mundijalu u Kataru, a na samom početku nastao je haos.
27.12.2022. u 15:25
get url
text

Na sjednicu je, došao Novica Tončev, koji je iako je član IO, istakao da nije dobio poziv, ali da će se pojaviti u Kući fudbala u Staroj Pazovi.

VEZANI TEKST - Piksi poslije kraha Srbije: Zašto je najavljivao svjetski naslov, šta se dešavalo u reprezentaciji

Kako saznaje Telegraf, Tončev je napravio pravi haos. On je prethodno tražio da jedna tačka dnevnog reda bude izvještaj o potrošenom novcu u Kataru, kao i ko je sve bio hotelu Orlova o trošku Saveza.

Tončev, prvi čovjek surduličkog Radnika, iznio je i neke šokantne optužbe na račun selektora Dragana Stojkovića Piksija, VD predsjednika Nenada Bjekovića, generalnog direktora Jovana Šurbatovića, kao i direktora reprezentacije Stevana Stojanovića.

Naime, Tončev je na sjednici rekao da je Piksi na ime plasmana u Katar dobio premiju u iznosu od 1,5 miliona eura, a da su Bjeković, Šurbatović i Stojanović dobili po 350.000 eura.

S druge strane, oni koji su i ostvarili premije, a to su fudbaleri, koji su i izborili učešće, prema riječima Tončeva, dobili su po 100.000 eura.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.