open-navfaktor-logo
search
Poslije debakla
Hit izjava: Mediji u Srbiji ismijavaju selektora Mladena Krstajića
Nisam imao vremena da razmišljam o ostavci, izjava je Krstajića zbog koje ga ismijavaju srbijanski  mediji
09.06.2019. u 18:58
get url
text

Mladen Krstajić, selektor fudbalske reprezentacije Srbije, na udaru je javnosti zbog katastrofe koju su njegovi izabranici doživjeli na gostovanju kod Ukrajine gdje su poraženi sa 0.5.

Rođenom Zeničaninu i predsjedniku FK Radnik iz Bijeljine "tresla se stolica", ali će, bar za sada, ostati na klupi Orlova.

- Radim, zaposlen sam ovde, odgovoran sam i poštovat ću i cijeniti svaku odluku Saveza na miran način. Selektor sam i svaku grešku preuzimam na sebe. Nikad nisam bježao od odgovornosti. Prihvatit ću šta god Fudbalski savez Srbije odluči. Ako izađem, izaći ću čistog obraza, da kao navijač gledam utakmice sa Luksemburgom i Portugalom u privatnom aranžmanu - rekao je Krstajić na konferenciji za novinare u Staroj Pazovi.

A onda je izjavio nešto zbog čega ga ismijavaju u Srbiji.

- Nisam imao vremena da razmišljam o ostavci. Imamo dvije utakmice u kratkom periodu. Neozbiljno bi bilo ostaviti ekipu na cjedilu. Svi žalimo za utakmicom sa Ukrajinom, tim debaklom. Moramo da idemo dalje. Što se prije "prešaltamo" na sljedeću utakmicu, bit će nam lakše - rekao je Krstajić, koji će voditi Srbiju sutra protiv Litvanije.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.