open-navfaktor-logo
search
Igra se u nedjelju
Horde zla objasnile kad, gdje i kako se mogu kupiti ulaznice za derbi Željo - Sarajevo
Veliki gradski derbi u nedjelju od 18.45 sati na Grbavici će igrati Željezničar i Sarajevo.
28.02.2024. u 18:03
get url
text

Goste sa Koševa u Dolini ćupova bodrit će Horde zla, koje će biti na sjevernoj tribini, a pripalo im je 1.500 ulaznica.

- Kao što je bila praksa i za prethodni derbi, prodaja ulaznica za predstojeće gostovanje na Grbavici će se vršiti u četvrtak i subotu u periodu od 12 do 20 sati u prostorijama UNFKS u Privrednom gradu Skenderija.

Preduvjet za preuzimanje ulaznice je aktivno članstvo u FK Sarajevo za 2024. godinu.

Jedna osoba može kupiti jednu ulaznicu nakon predočenja važeće članske karte FK Sarajevo i identifikacionog dokumenta koji moraju glasiti na isto ime. Ukoliko niste u mogućnosti lično kupiti ulaznicu, moguća je kupovina od strane druge osobe, ali samo uz predočenje članske karte i identifikacionog dokumenta osobe za koju kupuje.

Važna napomena: Za sve one koji pored članske karte FK Sarajevo posjeduju i člansku kartu UNFKS za 2024. godinu, ulaznice će biti rezervisane do četvrtka. U slučaju da sve ulaznice rezervisane za članove UNFKS ne budu prodate zaključno sa četvrtkom, ostatak ulaznica do isteka zaliha će biti na raspolaganju za prodaju u subotu osobama koje nisu članovi UNFKS.

Također, učlanjivanje će biti omogućeno i u četvrtak prilikom prodaje ulaznica. Članstvo u UNFKS za 2024. godinu iznosi 10 KM.

Napominjemo da je moguće kupiti samo jednu ulaznicu uz jednu člansku kartu. Cijena karte za utakmicu je 12 KM - poručili su iz UNFKS Horde zla.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.