open-navfaktor-logo
search
Objavili i video
Horde zla žestoko prozvale administraciju FK Sarajevo
AUTOR: Faktor
04.06.2024. u 12:54
get url
text
FOTO: Facebook/Horde zla
Fudbaleri Sarajevo osvojili su četvrto mjesto na kraju prošle sezone i izborili su plasman u Evropu.
Sve glasnije se priča da će uslijediti nova smjena trenera i da je Simon Rožman, aktuelni šef struke, već bivši. Sinoć je iz kluba potvrđeno da je raskinut ugovor sa sportskim direktorom Senijadom Ibričićem.
Povodom svega oglasili su se i najvjerniji navijači - Horde zla, koji su prozvali administraciju kluba.
- Neuspjeh kluba se ne ogleda samo u rezultatskom neuspjehu na terenu i na tabeli. Neuspjeh kluba se ogleda i u neradu njegove administracije.
Godinama unazad, između dvije (polu)sezone, mijenjaju se stručni štabovi, šefovi i treneri omladinskog pogona, čak se i formalno mijenjaju rukovodioci kluba (iako defacto i dalje vode procese i zastupaju klub), ali ono što se godinama ne mijenja je njegova administracija, većinski sastavljena od osoba iz svijeta ženskog fudbala uz izuzetak svega par endemskih primjera uposlenika kluba, koji sa tim uistinu imaju veze i svoj posao obavljaju s puno ljubavi i poštovanja prema Fudbalskom klubu Sarajevo.
Ovako se prema instituciji zvanoj Fudbalski klub Sarajevo ophodi gore spomenuta godinama nepromjenjiva administracija - objavljno je na Facebook stranici Udruženja navijača FK Sarajevo Horde zla, uz video koji možete pogledati na njihovom Facebooku.
POVEZANO
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.