open-navfaktor-logo
search
Nema gužve
Ima i političara: Ko iz svečane lože bodri Zmajeve protiv Slovačke?
Fudbalska A reprezentacija Bosne i Hercegovine od domaćih navijača u 2023. godini oprašta se večerašnjom utakmicom protiv Slovačke.
19.11.2023. u 20:53
get url
text

{$galerijaFotografija}

Meč 10. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine igra se za prestiž, jer je bh. tim već odavno izgubio šanse za direktan plasman u Njemačku, dok su Slovaci u četvrtak vizirali kartu za smotru najboljih selekcija Starog kontinenta.

Užasni rezultati odrazili su se i na posjetu. Na tribinama je mali broj navijača, ni blizu kao u prošlomjesečnom susretu protiv Portugala. Doduše, tada je veći broj fanova došlo da gleda Ronalda i skupu družinu koja je sa njim stigla na Bilino polje.

Također, nema gužve ni u svečanoj loži. VIP tretman je osiguran za delegacije dva saveza, a našu predvodi Vico Zeljković. U njegovoj pratnji su i savjetnik Marko Miličić, direktor Zvjezdan Misimović, potpredsjednik Ivan Beus, v.d. generalni sekretar Adnan Džemidžić, članovi Izvršnog odbora FSBiH: Milorad Lale, Muhidin Raščić, Fuad Čolpa, Midhat Sarajčić, Milorad Sofrenić, Dragan Soldo... 

Također, Zmajevi bodri i Nermin Nikšić, premijer Federacije BiH, kao i Nerin Dizdar, federalni ministar raseljenih osoba i izbjeglica. U centralnom dijelu loše je i Sevlid Hurtić, ministar za ljudska prava i izbjeglice BiH.

U donjem dijelu lože su partneri, prijatelji Saveza i reprezentativaca, te njihova rodbina.

_DSC5491.JPG
1 od 12
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.