open-navfaktor-logo
search
FSBiH potvrdio
Imenovan stručni štab Zmajeva: Ko će asistirati Faruku Hadžibegiću
Faruk Hadžibegić, selektor fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine, izabrao je stručni štab, odnosno pomoćnike s kojim će sarađivati za vrijeme mandata na klupi Zmajeva.
16.01.2023. u 14:02
get url
text

Pored Elvira Rahimića i Almira Seferovića, koji su bili i ranije, selektor se odlučio još za svog dugogodišnjeg saradnika Mehmeda Janjoša, kao i za Nenada Gagru i Sinišu Mrkobradu.

VEZANI TEKST - Faruk Hadžibegić o Islanđanima: Slovačku i Luksemburg svrstavaju ispred nas, kvalitetniji smo od njih

- Obavio sam razgovor sa svima i nema dileme ovo je jedan kompetentan stručni štab. Nisam ranije želio govoriti o imenima, dok prvo sa njima ne pričam. Lako smo se dogovorili i svi su sa zadovoljstvom prihvatili da budu dio ove priče. Siguran da ćemo zajedno tražiti najbolja rješenja za utakmice ili neke specifične situacije - rekao je Hadžibegić.

Selektor Zmajeva otkrio je svoje naredne korake. 

- Planiram da, čim završim obilazak i razgovor sa igračima, održim i jedan radni sastanak sa članovima stručnog štaba. Znam da svi sa puno ambicija, odgovornosti i želje ulazimo u ovaj posao, te da ćemo dati sve od sebe da napravimo dobru atmosferu u i oko reprezentacije i ostvarimo cilj koji je pred nama - kazao je Hadžibegić. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.