open-navfaktor-logo
search
Futsal
Incident u Goraždu: Gosti tvrde da su napadnuti ispred dvorane, policija imala posla
Gosti su pohvalili goraždanske sudije, te se zahvalili Admiru Raščiću 
02.12.2019. u 09:11
get url
text

Novi incident na sportskim borilištima u Bosni i Hercegovini dogodio se u Goraždu, gdje je odigran susret 5. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine u futsalu između Drine i Liliuma.

Duel je završen bez pobjednika - 5:5, a gosti tvrdi da su napadnuti ispred dvorane nakon utakmice.

- Fizički napad na našu ekipu ispred dvorane u Goraždu. Prve kavgadžije Marina i Čehaja... Veliki respekt za Admira Raščića (igrač MNK Drina) i izvjesnog majora Samira. Trenutno u policiji dio naše ekspedicije daje izjave o nemilom događaju - napisali su iz Futsbal kluba Lulium na klupskoj Facebook stranici, uz izvještaj sa utakmice:

- U pravoj futsal poslastici punoj preokreta naši momci osvojili vrijedan bod. Domaćini bod mogu zahvaliti prije svih svojim fantastičnim navijačima koji su ispunili dvoranu skoro do posljednjeg mjesta i bili im podrška tokom cijele utakmice. A bubnjari su dali poseban štimung cijeloj predstavi. Njihovu predstavu ne želimo umanjiti komentarima o manjoj grupi onih tzv. navijača koji su sa trenerom Mirzom Čehajom verbalno i fizički napali naše igrače ispred dvorane po završetku utakmice. Stoga molimo i vas da nas slijedite u tome i da to prepustimo nadležnim organima Policijske uprave Goražde koji su ionako bili na visini zadatka! Još jednom iskrene pohvale za domaću publiku!

Iako su naši igrači bili pomalo zbunjeni što utakmicu sude goraždanske sudije, ipak, moramo pohvaliti i njih i iskazati naše zadovoljstvo njihovom predstavom. Rekli bismo, nije lahko dijeliti pravdu u svojoj mahali, stoga još jednom pohvale i njima - poručili su iz Liliuma.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.