open-navfaktor-logo
search
Suspendovani Zmaj
Kodro prebacio lopticu: O Ahmedhodžiću odlučuju Kljajić, Knezović, Kosorić...
Meho Kodro, selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, poslije poraza u Rejkjaviku od Islanda koji znači i vjerovatno kraj šansi da sa Zmajevima kroz kvalifikacije domognu Evropskog prvenstva, govorio je o Anelu Ahmedhodžiću.
12.09.2023. u 08:41
get url
text

Selektor je na konferenciji za medije odgovarajući na pitanje jesu li fudbaleru Shefield Uniteda vrata reprezentacije zatvorena zbog nedolaska na okupljanje, a zbog čega je bh. reprezentativac suspendovan, kazao da glavnu riječ ima Disciplinska komisija FSBiH.

VEZANI TEKST - Dudić: Da se odreknemo Ahmedhodžića? Koga imamo u budućnosti, to je samoubistvo!
 

- On je sad pod suspenzijom i sad glavnu riječ ima Disciplinska komisija FSBiH i vidjet ćemo šta će se tu dešavati. Loptica je prebačena na njih. Ja sada nemam velikog razloga da se izjašnjavam, on je pod suspenzijom i mislim da je pogriješio što se nije odazvao - rekao je Kodro, prenosi SportSport.ba i nastavio:

- Mi imamo doktora, medicinsku službu i bilo bi uredu da je bio tu s nama da možemo da vidimo koja je vrsta povrede i onda se desilo to što se desilo. Loptica je prebačena na Disciplinsku komisiju FSBiH i oni kad odluče, onda ćemo ja i stručni štab vidjeti šta da radimo po tom pitanju.

U Disciplinskoj komisiji FSBiH sjede Nermin Kljajić (predsjednik), Dario Knezović (prvi potpredsjednik), Goran Kosorić (drugi potpredsjednik), Edin Kotlo, Mario Rozić i Marinko Štrbac (članovi).

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.