open-navfaktor-logo
search
Pao veliki dogovor
Konačni poraz: Zdravko Mamić izgubio bitku za Dinamo
Zdravko Mamić je, čini se, izgubio bitku za Dinamo.
24.02.2023. u 11:59
get url
text

Tako bar tvrde mediji u Hrvatskoj, koji su otkrili na koji način će se dogoditi da bjegunac od hrvatskog pravosuđa, koji se krije u Međugorju, i konačno napusti Modre.

Kako pišu Sportske novosti, ostavku s mjesta člana Uprave Dinama podnijet će Krešimir Antolić, a nju će prihvatiti Mirko Barišić, predsjednik Izvršnog odbora zagrebačkog kluba.

Što se u međuvremenu promijenilo? Dogodio se sastanak Bad Blue Boysa i Antolića, na kojem su mu navijači odlučno poručili da mora napustiti klub želi li da oni na Skupštini podrže Barišićeve prijedloge. A Boysi bi trebali imati velikih osam glasova. Tih osam glasova vjerovatno bi trebali osigurati pobjedu Barišićeve struje, odnosno konačni poraz Zdravka Mamića.

VEZANI TEKST - Zdravko Mamić nije odustao od Dinama: Nastavlja borbu, ključni događaj bit će u Banjoj Luci!

Kako sada stvari stoje, već se zna i Antolićev nasljednik u Upravi Dinama. Trebao bi to biti Dario Šimić, navode SN. Proslavljeni Vatreni još je u novembru bio Antolićev i Barišićev kandidat za mjesto sportskog direktora, ali njihov "poraz" na tadašnjoj burnoj Skupštini stopirao je taj "transfer".

Šimićeve akcije sljedećih su sedmica rasle toliko da su ga mnogi vidjeli kao budućeg predsjednika Uprave. Šimić ima veliku podršku Boysa, ali i dobrog dijela politike koju se uvijek nešto pita.

Šimić bi trebao biti nadređeni Anti Čačiću, treneru i sportskom direktoru kluba. U medijima se proteklih sedmica mogla vidjeti i Šimićeva kadrovska šema u kojoj Čačićeve akcije nisu stajale najbolje. Kao Šimićev prvi izbor za trenera mnogi vide Igora Bišćana. No Čačića do kraja sezone Šimić sigurno neće dirati.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.