open-navfaktor-logo
search
Prvotimci Želje
Krpić žali za Evropom, Erić svjestan gdje je došao
Sulji "Killeru" žao je što Željo neće igrati u Evropi, ali se nada da će nova sezona biti puno uspješnija
15.06.2019. u 19:34
get url
text

Sulejman Krpić, najbolji strijelac Želje, ali i Premijer lige BiH u prošloj sezoni, svjedočio je današnjoj Skupštini kluba na kojoj je izabran v.d. predsjednika.

- Dobio sam poziv da prisustvujem. Pričalo se o svemu, a najviše o dobrobiti za Želju. Imaju ljudi zaduženi za taj posao, ja sam fudbaler i moje je na terenu da pokazujem - rekao je Krpić, koji nije želio otkrivati detalje sa danas održane Skupštine kluba.

Sulji "Killeru" žao je što Željo neće igrati u Evropi, ali se nada da će nova sezona biti puno uspješnija.

- Imali smo lošu sezonu. Bilo je svega. Svi očekuju od nas nešto najbolje. Ostaje žal za Evropom, borili smo se do zadnjeg momenta - dodao je Krpić.

Jedini novajlija na Grbavici zasad je golman Filip Erić.

- Imao sam dosta ponuda od raznih klubova. Nisam razmišljao o ponudi Želje. Vrlo lako smo se dogovorili. Svjestan sam u kakav klub dolazim i šta će se od nas očekivati naredne sezone. Na nama je da radimo i ostvarujemo što bolje rezultate - poručio je ovaj golman.

- Konkurencija je jača nego što je dosad bila. Na meni je da radim i da se zalaganjem i trudom izborim kod šefa - smatra Erić. Kada su ambicije za narednu sezonu u pitanju, čuvar mreže je bio vrlo jasan.

- Željo je najveći klub i BiH i zaslužuje da se bori za trofej.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.